Читај ми!

Моја генерација Z, 10-22

Играна серија "Моја генерација З" говори о тинејџерима који су наследили чувене "миленијалце", генерацији "З", односно о матурантима једне београдске гимназије (рођеним 2000-те, у години змаја по кинеској астрологији).

И јунаци из Црвене смене су на Деаниној прослави осамнаестог рођендана. Центар дешавања за ученике из обе смене је "Змајево гнездо" у коме је прослава. Срђан има план како да поправи своју и Бојанову позицију у друштву. Да би постали кул момци морају да смувају кул девојке а то су вечерас Деана, слављеница, и њена најбоља другарица Ивана.

Мина долази али убрзо и одлази са журке, а то исто чини и Милан, који се среће са њом на изласку. На журци Бојан и Дарко успевају да уживо изведу своју песму, која се одлично уклапа и спашава тренутак када је цркао разглас, који је случајно срушио Васа из плаве смене, који се са својим ортаком убацио на журку.

Улоге тумаче: Предраг Васић, Јована Миловановић, Катарина Живковић, Никола Станковић, Јана Милосављевић, Немања Рафаиловић, Кристијан Марковић, Ненад Петровић, Исидора Грађанин, Никола Малбаша, Кристина Јефтовић, Сава Стојановић, Стефан Вукић, Ивана Аџић, Милан Зарић, Вања Јовановић, Матеа Милосављевић и други.
Уредник серије: Марко Новаковић
Сценаристи: Владимир Симић, Владимир Ћосић, Милена Деполо, Милан Коњевић, Нина Џувер и Бранислав Черњев
Режија Милош Петричић, Милан Коњевић, Бранко Вучић и Коста Ристић.