Сумњива лица, 21. и 22. прва сезона

Серија „Сумњива лица“ инспирисана је комедијама Бранислава Нушића „Др“, „Мистер долар“, „Сумњиво лице“, „Народни посланик“ и „Власт“.

Главни јунак серије је млади "доктор философије" Милорад Цвијовић, и његови амбициозни родитељи. Они на сваки начин желе да програмирају будућност свога сина и да постане моћна „зверка" у Србији, иако се он томе жестоко противи.

Смиља држи часове јоге у "Долару". Каћа проналази коначно оно што је тражила, што Пиколу сломи срце. Ћетко открива своје право порекло Милораду, стављајући му до знања да се обојица неће добро провести уколико не обезбеде новац од Жана који као да је у земљу пропао - нико не зна где је.

Финале "Долара" - последња и највећа журка је у току, журка на којој су сви, политичари, уметници, старлете, али и Ћетко са својим послодавцем који очекује новац од Жана. И сви очекују од Жана и Милорада коначну истину о наследству и парама. Има ли спаса за Милорада, Жана и Мају? И каква је судбина "Долара?

Играју: Никола Ракочевић, Јована Стојиљковић, Бојан Жировић, Божидар Стошић, Бранислав Томашевић, Милена Јакшић, Наташа Марковић, Бојана Грабовац, Никола Шурбановић, Милица Гојковић, Миљана Поповић, Борис Исаковић, Јасна Ђуричић, Јелена Тркуља, Срђан Милетић, Андрија Кузмановић, Бранка Катић, Милош Ђорђевић, Милош Ђуровић, Оливера Викторовић, Зинаида Дедакин, Стела Ћетковић, Марко Гиздавић, Ђорђе Ерчевић, Јана Михаиловић, Гордана и многи други.
Сценаристи Петар Михаиловић, Слободан Обрадовић и Бобан Јевтић, редитељ Милан Коњевић