Моја генерација Z, 9. и 10. спојене

Играна серија "Моја генерација Z" говори о тинејџерима који су наследили чувене "миленијалце", односно о матурантима једне београдске гимназије (рођеним 2000-те, у години Змаја по кинеској астрологији).

Разни инциденти догодили су се на Деаниној журци. Бојану посебно погађа што је Адријана пијана, пољубила Михајла, који је почео да јој се допада. Одлази кући и на свом блогу пише текст о прославама пунолетства у коме је поткачила цело своје друштво.

Срђан и Бојан, да би постали кул момци, морају на журци да смувају кул девојке а те вечери су то Деана и њена најбоља другарица Ивана.

Ипак, ноћ је непредвидива и дешавају се непланиране авантуре. Мина и Милан се срећу на одласку са журке, Бојан и Дарко успевају да уживо изведу своју песму и њихов наступ спашава журку јер се разглас покварио.

Серија је снимљена у заједничкој производњи Радио-телевизије Србије и извршне продукције "Оригинал Филм", има 44 епизоде а режирали су је Милош Петричић, Милан Коњевић, Бранко Вучић и Коста Ристић.
Уредник серије: Марко Новаковић
Сценаристи: Владимир Симић, Владимир Ћосић, Милена Деполо, Милан Коњевић, Нина Џувер и Бранислав Черњев
Улоге тумаче: Предраг Васић, Јована Миловановић, Катарина Живковић, Никола Станковић, Јана Милосављевић, Немања Рафаиловић, Кристијан Марковић, Ненад Петровић, Исидора Грађанин, Никола Малбаша, Кристина Јефтовић, Сава Стојановић, Стефан Вукић, Ивана Аџић, Милан Зарић, Вања Јовановић, Матеа Милосављевић и други.