Моја генерација Z, 11. и 12. спојене

Играна серија "Моја генерација Z" говори о тинејџерима који су наследили чувене "миленијалце", односно о матурантима једне београдске гимназије (рођеним 2000-те, у години Змаја по кинеској астрологији).

Екипа из плаве смене, која је сазнала да је Бојана ауторка блога „Средњошколка" и даље не жели да јој опрости и прими назад у друштво. Чак ни Коска не жели да јој опрости. Осећајући се усамљено, Бојана прихвата Борков позив да изађу у провод. Потрешена због свега, Бојана се напија много горе него њено друштво на Деаниној журци. Када прочитају њен нови пост у коме је писала о сопственом пијанству, екипа одлучи да јој опрости.

Дванаеста епизода зове се "На бранику" и говори о последицама журке код јунака Црвене смене, односно сцене судара на семафору. Бојан и Срђан нису криви али имају недовољно година да би возили касно ноћу. Ово користи старији возач који их уцењује. Борко помаже Бојану да среде штету на колима. Ивана се суочава са чињеницом да је преварила Марка пољубивши се са Стефаном и то дели са Деаном. Дарков отац разговара са познатим скаутом. Мина је сама код куће, и припрема вечеру. Милан стиже код ње...

Серија је снимљена у заједничкој производњи Радио-телевизије Србије и извршне продукције "Оригинал Филм", има 44 епизоде а режирали су је Милош Петричић, Милан Коњевић, Бранко Вучић и Коста Ристић.
Уредник серије: Марко Новаковић
Сценаристи: Владимир Симић, Владимир Ћосић, Милена Деполо, Милан Коњевић, Нина Џувер и Бранислав Черњев
Улоге тумаче: Предраг Васић, Јована Миловановић, Катарина Живковић, Никола Станковић, Јана Милосављевић, Немања Рафаиловић, Кристијан Марковић, Ненад Петровић, Исидора Грађанин, Никола Малбаша, Кристина Јефтовић, Сава Стојановић, Стефан Вукић, Ивана Аџић, Милан Зарић, Вања Јовановић, Матеа Милосављевић и други.