Јутро ће променити све, 26. и 27. спојене

Прича избегава клише у представљању генерацијских тема, одликује се специфичном емотивношћу и софистицираним хумором. Преко борбе са животним изазовима једне генерације, серија покушава и да дочара дух Београда данас: говори о онима који живе у њему, онима који из њега одлазе, али и онима који му се поново враћају. Прати живот четворо тридесетогодишњака кроз период од годину дана.

Саша се осећа угроженом због Анђелиног и Мартиног односа, а с друге стране ту је и још мука.Филип се поверава Јакши који га саветује шта да ради са евидентно преплашеном Сашом.

Љуби је доста свега и одлази да се суочи са Ивоном. Сви се окупљају да прославе Анђелин успешно одбрањени докторат. У пријатном кафићу који држи Мартин друг, забава за више генерација може да почне.

Љуба се пита да ли је уопште у стању да буде добар отац. Филип покушава да смекша Сашин гард, али она се све више повлачи. Анђела схвата да ствари са Мартом нису онакве каквим су се чиниле. На крају вечери, свако мора да донесе своју одлуку.

Улоге тумаче: Небојша Дугалић, Андрија Кузмановић, Анита Манчић, Никола Ракочевић, Исидора Симијоновић и Јована Стојиљковић.
Сценаристи: Маја Пелевић, Димитрије Кокановић, Милан Марковић Матис, Борис Груровић и Филип Вујошевић.
Режија: Горан Станковић, Владимир Тагић и Милица Томовић.