Јутро ће променити све, 24. и 25. спојене

Прича избегава клише у представљању генерацијских тема, одликује се специфичном емотивношћу и софистицираним хумором. Преко борбе са животним изазовима једне генерације, серија покушава и да дочара дух Београда данас: говори о онима који живе у њему, онима који из њега одлазе, али и онима који му се поново враћају. Прати живот четворо тридесетогодишњака кроз период од годину дана.

Филип и Саша крију своју везу и проналазе разне начине да проводе време заједно, опијени новооткривеном страшћу. Љуба покушава да се избори са немогућим клинцима у школици спорта.

Анђела одлучи да представи Марту својим пријатељима... Вечера организована поводом Филиповог и Љубиног усељења, доноси Љуби сазнање које ће му променити живот.

Емотивно девастиран због могућности да ће можда постати отац, Љуба тражи од Ивоне да призна чије је дете. Анђелин одлазак на Мартину представу доводи до неких нових спознаја. Филипу се смучило стално скривање, па организује романтично вече за њега и Сашу, али јављају се неки стари страхови.

Улоге тумаче: Небојша Дугалић, Андрија Кузмановић, Анита Манчић, Никола Ракочевић, Исидора Симијоновић и Јована Стојиљковић.
Сценаристи: Маја Пелевић, Димитрије Кокановић, Милан Марковић Матис, Борис Груровић и Филип Вујошевић.
Режија: Горан Станковић, Владимир Тагић и Милица Томовић.