Јутро ће променити све, 22. и 23. спојене

Прича избегава клише у представљању генерацијских тема, одликује се специфичном емотивношћу и софистицираним хумором. Преко борбе са животним изазовима једне генерације, серија покушава и да дочара дух Београда данас: говори о онима који живе у њему, онима који из њега одлазе, али и онима који му се поново враћају. Прати живот четворо тридесетогодишњака кроз период од годину дана.

Када се Љуби изненада на вратима појави сестра са троје деце, принуђен је да им се посвети и да се претвара да је успешан човек. Саша и Филип гледају станове за њега и Љубу, и док пролазе кроз разне бизарне ситуације са власницима станова, између њих се осећа тензија. Анђела излази сама у град и дешава јој се ново занимљиво познанство.

Љуба и Филип се усељавају у изнајмљени стан, чиме започињу заједнички цимерски живот.
Саша је приморана да се запосли као конобарица у фенси ресторану, потпуно супротном од свега на шта је навикла... Љуба замењује друга на тренинзима у теретани, али то није оно што је очекивао... Филипа позива професор Вујошевић који жели нешто да му предложи.

Улоге тумаче: Небојша Дугалић, Андрија Кузмановић, Анита Манчић, Никола Ракочевић, Исидора Симијоновић и Јована Стојиљковић.
Сценаристи: Маја Пелевић, Димитрије Кокановић, Милан Марковић Матис, Борис Груровић и Филип Вујошевић.
Режија: Горан Станковић, Владимир Тагић и Милица Томовић.