Јутро ће променити све, 20. и 21. спојене

Прича избегава клише у представљању генерацијских тема, одликује се специфичном емотивношћу и софистицираним хумором. Преко борбе са животним изазовима једне генерације, серија покушава и да дочара дух Београда данас: говори о онима који живе у њему, онима који из њега одлазе, али и онима који му се поново враћају. Прати живот четворо тридесетогодишњака кроз период од годину дана.

Након Кољине сахране екипа се враћа из Новог Сада са Сашиним неочекиваним наследством. Возећи се Дунавом завршавају изгубљени на другој обали. Док Филип и Саша траже помоћ, Анђела има нешто да призна Љуби. По повратку, свако од њих има тајну коју носи са пута.

Један тест враћа Анђелу у период од пре шест месеци када је њен живот имао привид стабилности. Како су се ствари тако брзо окренуле, она је суочена са демона из прошлости који је подсећају на неке битне одлуке које је донела, а које имају своје последице.

Улоге тумаче: Небојша Дугалић, Андрија Кузмановић, Анита Манчић, Никола Ракочевић, Исидора Симијоновић и Јована Стојиљковић.
Сценаристи: Маја Пелевић, Димитрије Кокановић, Милан Марковић Матис, Борис Груровић и Филип Вујошевић.
Режија: Горан Станковић, Владимир Тагић и Милица Томовић