Јутро ће променити све, 16. и 17. спојене

Прича избегава клише у представљању генерацијских тема, одликује се специфичном емотивношћу и софистицираним хумором. Преко борбе са животним изазовима једне генерације, серија покушава и да дочара дух Београда данас: говори о онима који живе у њему, онима који из њега одлазе, али и онима који му се поново враћају. Прати живот четворо тридесетогодишњака кроз период од годину дана.

Филипу је коначно прекипело и схвата да је време да престане да живи са родитељима. Након инцидента на презентацији, Саша открива да ипак није Белавива девојка. Филип и Анђела покушавају да објасне Саши да је битно да се види са оцем, са којим је прекинула контакт у раном детињству.

Цело друштво одлази у Нови Сад да пруже Саши моралну подршку. Љуба и Филип се присећају старих Егзита и понашају се потпуно детињасто, што излуђује ионако нерасположену Анђелу. Она дан дан проводи у ишчекивању поруке на телефону. Саша се суочава са болесним оцем Кољом и схвата да је сличност између њих већа него што жели да призна.

Улоге тумаче: Небојша Дугалић, Андрија Кузмановић, Анита Манчић, Никола Ракочевић, Исидора Симијоновић и Јована Стојиљковић.
Сценаристи Маја Пелевић, Димитрије Кокановић, Милан Марковић Матис, Борис Груровић и Филип Вујошевић. Режија Горан Станковић, Владимир Тагић и Милица Томовић.