Јутро ће променити све, 14. и 15. спојене

Прича избегава клише у представљању генерацијских тема, одликује се специфичном емотивношћу и софистицираним хумором. Преко борбе са животним изазовима једне генерације, серија покушава и да дочара дух Београда данас: говори о онима који живе у њему, онима који из њега одлазе, али и онима који му се поново враћају. Прати живот четворо тридесетогодишњака кроз период од годину дана.

Љуба одлази у свој родни град где је време наизглед стало. Мајка Рада се нада да ће јој син што дуже остати, сестра Мира са троје деце је срећна што после ко зна колико времена види брата. Љуба се среће са пријатељима из детињства, Звоњом и Шиљом, који живе исте животе као и пре десет година. Суочавајући се својом прошлошћу, Љуба схвата да ни он није далеко догурао у односу на људе и град из ког је давно побегао.

Филип исфрустриран својим непостојећим сексуалним животом на све начине покушава да то промени. Анђелу изненади Даријин позив који је ставља пред нове изазове. Сашу потпуно поремети неочекивана посета и она сазнаје ствари које ће јој променити досадашњи живот.

Улоге тумаче: Небојша Дугалић, Андрија Кузмановић, Анита Манчић, Никола Ракочевић, Исидора Симијоновић и Јована Стојиљковић.
Сценаристи: Маја Пелевић, Димитрије Кокановић, Милан Марковић Матис, Борис Груровић и Филип Вујошевић.
Режија: Горан Станковић, Владимир Тагић и Милица Томовић.