Јутро ће променити све, 8. и 9. спојене

Прича избегава клише у представљању генерацијских тема, одликује се специфичном емотивношћу и софистицираним хумором. Преко борбе са животним изазовима једне генерације, серија покушава и да дочара дух Београда данас: говори о онима који живе у њему, онима који из њега одлазе, али и онима који му се поново враћају. Прати живот четворо тридесетогодишњака кроз период од годину дана.

Док исељава ствари из локала и скида фотографију Дејвида Боувија са зида, Саша се присећа старих добрих времена, када је све било другације. Филип се суочава са новим проблемом, када га је зауставио полицајац којем је показао стару возачку дозволу. Анђела не жели да учествује у Сашиној гаражној распродаји на којој планира да прода ствари из подрума њихове газдарице и тако се реши дугова. Љуба је срећан што је Ивона пристала да се помире. На себе преузима све обавезе, па и шетање пса. Међутим, вечерња шетња ће се завршити неочекиваним сусретом.

Љуба је суочен са новим проблемима због новца који дугује зеленашу Креми. Саша безуспешно покушава да нађе нови посао и одбија Светланину понуду да ради у Белавиви. Филип убеђује Јакшу у своју нову идеју за апликацију која ће решити све бирократске проблеме. Јакша не жели да учествује у том послу. Анђела добија понуду од својих студената да дође на журку коју организују. Иако се двоуми, Саша успева да је нагови да оду. На журци се изненада појављује Инес, Филипова бивша девојка,која је дошла из Америке. Љуба и Филип излазе у клуб, али вече неће имати пријатан крај.

Улоге тумаче: Небојша Дугалић, Андрија Кузмановић, Анита Манчић, Никола Ракочевић, Исидора Симијоновић и Јована Стојиљковић.
Сценаристи Маја Пелевић, Димитрије Кокановић, Милан Марковић Матис, Борис Груровић и Филип Вујошевић.
Режија Горан Станковић, Владимир Тагић и Милица Томовић.