Јутро ће променити све, 4. и 5. спојене

Прича избегава клише у представљању генерацијских тема, одликује се специфичном емотивношћу и софистицираним хумором. Преко борбе са животним изазовима једне генерације, серија покушава и да дочара дух Београда данас: говори о онима који живе у њему, онима који из њега одлазе, али и онима који му се поново враћају. Прати живот четворо тридесетогодишњака кроз период од годину дана.

Сви су забринути због Анђелиног изненадног нестанка и крећу у потрагу. Љуба има проблем и моли Сашу да му помогне. Док тражи Анђелу, Филип схвата да су се ствари у Београду промениле откад је отишао и да више не познаје своју сестру. Када су сви схватили да ипак морају да позову полицију, Анђела се појављује на вратима.

Љуба се буду рано ујутро у празној теретани где већ борави неко време. Анђела покушава да објасни Мирославу да је заиста крај, што он никако не прихвата. Филип одлази у своју стару фирму али не затиче атмосферу какву је очекивао. Након што открије Љубину тајну, Миљана га избацује из стана. Душан и Биљана су се понадали да им бар једно дете иде правим путем, али након онога што им је Анђела саопштила, схватају да то није тако.

Улоге тумаче: Небојша Дугалић, Андрија Кузмановић, Анита Манчић, Никола Ракочевић, Исидора Симијоновић и Јована Стојиљковић.
Сценаристи Маја Пелевић, Димитрије Кокановић, Милан Марковић Матис, Борис Груровић и Филип Вујошевић.
Режија Горан Станковић, Владимир Тагић и Милица Томовић.