Јутро ће променити све, 10. и 11. спојене

Прича избегава клише у представљању генерацијских тема, одликује се специфичном емотивношћу и софистицираним хумором. Преко борбе са животним изазовима једне генерације, серија покушава и да дочара дух Београда данас: говори о онима који живе у њему, онима који из њега одлазе, али и онима који му се поново враћају. Прати живот четворо тридесетогодишњака кроз период од годину дана.

Саша доживљава нови фијаско глумећи у реклами за паштету. Филип у бившој фирми представља своју идеју за апликацију. Љуба на крају схвата да мора да призна Ивони све што се десило. Анђела одлази са Даријом и Виктором на пробу његовог бенда. Саша и Љуба се двоуме да ли да кажу Филипу да је Инес допутовала и да има изложбу. Филип на крају сам доноси одлуку да ли ће се срести са Инес или не.

Екипа гледа Сашину рекламу која је процурела на друштвене мреже. Ивона помаже Љуби да се извуче из дугова, али хладноћа у њиховом односу и даље се осећа. Филип, оптерећен проблемима, пристаје да прави друштво Саши и одлази на вечеру коју организује њен очух Борис. Анђела испуњава свој сан из младости и са Даријом одлази на тетовирање.

Улоге тумаче: Небојша Дугалић, Андрија Кузмановић, Анита Манчић, Никола Ракочевић, Исидора Симијоновић и Јована Стојиљковић.
Сценаристи Маја Пелевић, Димитрије Кокановић, Милан Марковић Матис, Борис Груровић и Филип Вујошевић.
Режија Горан Станковић, Владимир Тагић и Милица Томовић.