Сумњива лица, 31. и 32. спојене друга сезона

Друга сезона серије „Сумњива лица“ о друштвено-политичком успону породице Цвијовић, у продукцији РТС-а и извршној продукцији Филм Делукс.

Док чека да се Живота појави са новцем, Љиљана помаже Радету да савлада кување, охрабрујући га да изађе из сумњивих послова и окрене се поштеном животу. Леонора налази "опроштајно писмо" и носи га Агатону. Иако се родбина радује ванредном отварању тестамента, Агатон оклева јер сматра да је писмо подметнуо Љиљанин и Животин убица!

Без новца и наде да ће икако успети да врати дуг Кости, Живота долази на идеју да са Благојем отме Љиљану. Коста подсећа Радета да ће ускоро морати да се отараси Љиљане, али Раде оклева да изврши Костино наређење јер му је Љиљана постала веома драга.
Родбина тражи особу одговорну за Животин и Љиљанин нестанак. Леонора помаже Агатону у истрази и износи му своју теорију да се име убице налази у тестаменту - онај који све наслеђује, има и највише разлога да убије Животу!

Улоге: Борис Исаковић, Никола Ракочевић, Јасна Ђуричић, Срђан Милетић, Андрија Кузмановић, Миљана Гавриловић, Јована Стојиљковић, Анђелика Симић, Милош Самолов, Милош Тимотијевић, Јелена Ракочевић, Исидора Минић, Тања Пјевац, Љубомир Бандовић, Јаков Јевтовић, Ненад Хераковић, Борко Брајовић, Андреј Шепетковски, Весна Чипчић, Бојан Жировић, Игор Ђорђевић, Милош Ђорђевић
Редитељ: Горан Станковић
Сценариста: Бобан Јевтић, Димитрије Коканов