Сумњива лица, 7. и 8. спојене друга сезона

Друга сезона серије „Сумњива лица“ о друштвено-политичком успону породице Цвијовић, у продукцији РТС-а и извршној продукцији Филм Делукс.

Порука коју је дементни Сивковић послао Милораду у Смиљино име, продубљује брачне проблеме између Маје и Милорада, а овај неспоразум изазива читаву пометњу у породици и потпуни хаос. Маја је згрожена сазнањем да је Милорад вара са Смиљом, и креће у потрагу за својим мужем, не би ли се суочила са њим.

Иако је Милорад донео одлуку да одлази из странке, Веља никако не прихвата повлачење. Шта више, веома је изненађен чињеницом да је Милорад спреман да тако олако Луковцу препусти министарску фотељу. Веља са Ољом прави план како да Милорада врате у политики живот.
Милорадова оставка није једина брига коју Веља има. Луковац користи ситуацију, спреман да преузме власт у странци, а за остваривање овог циља, неопходан му је министров потпис!
Љиљана и Живота постављају ултиматум Милораду, уверени да ће он под притиском пристати да се врати у политички живот. Али, то неће бити тако једноставно. Милорад, уморан од свега, мисли да је спреман да се одрекне комфора који су му одувек пружали родитељи, и са Мајом започне нови живот.
Сивковићева кућа постаје главна мета и Луковца и Веље, али и Животе и Љиљане. Свако има свој план, свако има свој циљ за који је спреман да се бори.

Улоге: Борис Исаковић, Никола Ракочевић, Јасна Ђуричић, Јелена Тркуља, Андрија Кузмановић, Миљана Гавриловић, Јована Стојиљковић, Анђелка Симић, Милош Самолов, Милош Тимотијевић, Бранка Катић...
Уредница серије: Тамара Барачков
Редитељи: Владимир Тагић, Душан Милић, Дарко Лунгулов, Горан Станковић, Павле Вучковић
Сценаристи: Милена Деполо, Петар Михајловић, Бобан Јевтић, Димитрије Коканов, Слободан Обрадовић