Сумњива лица, 5. и 6. спојене друга сезона

Друга сезона серије „Сумњива лица“ о друштвено-политичком успону породице Цвијовић, у продукцији РТС-а и извршној продукцији Филм Делукс.

Веља на све начине покушава да се ослободи и побегне из Животиног подрума, ни не сањајући да ће га одатле избавити неко од кога то најмање очекује. Љиљана и Живота неуспешно убеђују Милорада да Веља стоји иза наручених текстова. Како Милорад одбија да им поверује, Цвијовићи одлучују да узму ствар у своје руке.

У Сивковићевој кући настаје паника, када Оља и Смиља схвате да је министар побегао. Без Веље на располагању, Оља и Милорад морају сами наћи министра, пре него што настане проблем, али катастрофа је неизбежна.

Милорад и Оља морају наћи начин да санирају штету коју је Сивковић направио својим телевизијским наступом. Али, то није једини проблем који им министар приређује. Његова деменција постаје извор нових перипетија, које ће се, овога пута, одразити на Милорадов приватан живот.

Истовремено, криза око министрове болести изазива поделе у странци, а као претенденти на његову позицију у Влади издвајају се - Луковац и Милорад.
Након раскида са Вељом, Сања окреће нови лист, одлучна да драстично промени свој живот.
Милорадово одсуство све више опетерећује Мају.

Улоге: Борис Исаковић, Никола Ракочевић, Јасна Ђуричић, Јелена Тркуља, Андрија Кузмановић, Миљана Гавриловић, Јована Стојиљковић, Анђелика Симић, Милош Самолов, Милош Тимотијевић, Феђа Стојановић, Бранка Катић, Марта Бјелица, Милош Влалукин, Никола Вујовић, Марко Гверо, Јелена Ракочевић
Режија Владимир Тагић, сценарио Милена Деполо