Сумњива лица, 3. и 4. спојене, друга сезона

Друга сезона серије „Сумњива лица“ о друштвено-политичком успону породице Цвијовић, у продукцији РТС-а и извршној продукцији Филм Делукс.

Маји је живот са Анђом и Жиком све тежи. Након непријатног призора који Маја ујутру затиче у дневној соби, чврсто одлучује да је време да се нађе већи стан. Ипак, у овој замисли не наилази на Милорадову подршку, што ће изазвати додатне проблеме у њиховом односу.

Оља на све могуће начине покушава да заштити Сивковића, свесна скандала који би могао да избије уколико се сазна за његово стање. Сивковић је, под Ољиним надзором, закључан у својој вили, али се ствари знатно погоршавају када се на прагу појави Смиља.
Агонија у вези са куповином новог стана се наставља. Иако је Милорад изричито против селидбе у скупоцени стан, Маја не одустаје од плана. Анђа и Жика су одушевљени идејом о животу у луксузу и подржавају Мају да истраје у својој мисији.
И поред Ољиног противљења, Смиља наставља свој живот у Сивковићевој вили, под изговором да жели да брине о њему.

Улоге: Борис Исаковић, Никола Ракочевић, Јасна Ђуричић, Јелена Тркуља, Андрија Кузмановић, Миљана Гавриловић, Јована Стојиљковић, Анђелика Симић, Милош Самолов, Милош Тимотијевић, Феђа Стојановић, Бранка Катић, Марта Бјелица, Милош Влалукин, Никола Вујовић, Марко Гверо, Јелена Ракочевић
 Режија Владимир Тагић, сценарио Милена Деполо