Сумњива лица, 27. и 28. спојене, прва сезона

Серија „Сумњива лица“ инспирисана је комедијама Бранислава Нушића „Др“, „Мистер долар“, „Сумњиво лице“, „Народни посланик“ и „Власт“.

Главни јунак серије је млади "доктор философије" Милорад Цвијовић, и његови амбициозни родитељи. Они на сваки начин желе да програмирају будућност свога сина и да постане моћна „зверка" у Србији, иако се он томе жестоко противи.

Марица покушава да утеши Милорада, након што му је Анђа залупила врата пред носом. Аца притиска Анђу да убеди Мају да је млади Столе, његов заменик идеални брачни партнер за њу. Маја неће ни да чује за то. Она воли Милорада. Како се не осећа добро, одлазе код др Пузигаће, који је прегледа. Резултати прегледа шокираће све. За то време у хотелу "Европа", Алекса Жуњић после детаљне истраге открива ко је тајанствени "ревизор-инспектор".

Аца позива на породични ручак свог заменика Столета и захтева од Маје да се према њему односи са пажњом. Маји то тешко пада, јер га иначе не подноси. Алекса Жунић је убеђен да је пронашао тајанственог инспектора-ревизора. Екипа предвођена Ацом Бетоном смишља на тајној локацији, у стоваришту, како најбоље напасти инспектора, пре него што он нападне њих.

У главним улогама: Никола Ракочевић, Бранислав Лечић, Гордан Кичић, Младен Совиљ, Јована Стојиљковић, Анђелика Симић, Слобода Нинковић, Борис Миливојевић, Власта Велисављевић, Јована Гавриловић, Маја Шуша, Влада Дујовић, Катарина Гојковић, Бранко Јанковић, Душко Радовић, Бора Ненић и многи други.
Сценариста: Петар Михајловић, сарадник на сценарију: Бобан Јевтић
Редитељ: Горан Станковић