Сумњива лица, 15. и 16. спојене, прва сезона

Серија „Сумњива лица“ инспирисана је комедијама Бранислава Нушића „Др“, „Мистер долар“, „Сумњиво лице“, „Народни посланик“ и „Власт“.

Главни јунак серије је млади "доктор философије" Милорад Цвијовић, и његови амбициозни родитељи. Они на сваки начин желе да програмирају будућност свога сина и да постане моћна „зверка" у Србији, иако се он томе жестоко противи.

Пиколо објашњава Милораду да је једини начин да од "Долара" направе "in" место, да се око њега створи нека интрига. Милорад има план - креће да шири причу о наводном Жановом богатству и ускоро, све више људи долази у провод код њих. Пиколо доводи своју унуку Каћу да ради у "Долару", а прича о наводном Жановом наследству и богатству у клуб почиње да доводи све више посетилаца и чудних ликова, који траже да им он позајми новац. Милорад је све више загрејан за Мају, али не зна како да јој приђе због Ћетка

Играју: Никола Ракочевић, Јована Стојиљковић, Бојан Жировић, Божидар Стошић, Бранислав Томашевић, Милена Јакшић, Наташа Марковић, Бојана Грабовац, Никола Шурбановић, Милица Гојковић, Миљана Поповић, Борис Исаковић, Јасна Ђуричић, Јелена Тркуља, Срђан Милетић, Андрија Кузмановић, Бранка Катић, Милош Ђорђевић, Милош Ђуровић, Оливера Викторовић, Зинаида Дедакин, Стела Ћетковић, Марко Гиздавић, Ђорђе Ерчевић, Јана Михаиловић, Гордана и многи други.
Сценаристи Петар Михаиловић, Слободан Обрадовић и Бобан Јевтић, редитељ Милан Коњевић