Моја генерација Z, 43. и 44. спојене

Играна серија "Моја генерација Z" говори о тинејџерима који су наследили чувене "миленијалце", односно о матурантима једне београдске гимназије (рођеним 2000-те, у години Змаја по кинеској астрологији).

Сви се спремају за екскурзију и веома су узбуђени због тога. Бојана и Михајло разговарају и наслућује се да би на екскурзији коначно могли да реше све недоумице у свом односу и уђу у везу. Борко набавља алкохол за целу екипу, а Адријана обилази радње и дрогерије не би ли купила све што јој треба за екскурзију. Каћа и Коска планирају први јавни наступ на екскурзији... Сви су пуни планова, али неки од њих ће се сигурно изјаловити: Љиљана саопштава Бојани да је добила понуду за још бољи посао који подразумева поновну селидбу у други град...
Милан и Вида имају озбиљан разговор као две одрасле особе. Дарков отац такође покушава озбиљно да разговара са сином, али први пут не о кошарци, него о сексу на екскурзији.
Директорка школа и разредна Ана су поносни на Деану која је успела у акцији прикупљања новца како би сви ученици могли да путују.

Редитељи: Милош Петричић, Милан Коњевић, Бранко Вучић и Коста Ристић.
Уредник серије: Марко Новаковић
Сценаристи: Владимир Симић, Владимир Ћосић, Милена Деполо, Милан Коњевић, Нина Џувер и Бранислав Черњев
Улоге тумаче: Предраг Васић, Јована Миловановић, Катарина Живковић, Никола Станковић, Јана Милосављевић, Немања Рафаиловић, Кристијан Марковић, Ненад Петровић, Исидора Грађанин, Никола Малбаша, Кристина Јефтовић, Сава Стојановић, Стефан Вукић, Ивана Аџић, Милан Зарић, Вања Јовановић, Матеа Милосављевић и други.