Моја генерација Z, 39. и 40. спојене

Играна серија "Моја генерација Z" говори о тинејџерима који су наследили чувене "миленијалце", односно о матурантима једне београдске гимназије (рођеним 2000-те, у години Змаја по кинеској астрологији).

Сусрет Адријане и редитеља Игора одише страшћу али и непријатношћу. Адријана не зна како да реагује јер је цела ситуација била на ивици пристојности. Каћа и Коска настављају музичку сарадњу. Део одељења почиње да похађа радионице које организује Црвени крст. Михајло конзумира лаке дроге. Редитељ Игор инсистира да се он и Адријана састану како би јој објаснио о чему се ради. Међутим, поново је напада, али Михајло је био ту и спасао је Адријану. Борко прича у одељењу за Љиљану и разредног.

Милан је видео оца који, очигледно, води паралелан живот у Београду. Мајка Вида, и овај пут, има разумевања како за Милановог оца тако и за његово постадолесцентско лудило које овог пута добија озбиљне размере. Мина му је подршка. Дарко је све даље од кошарке као животног позива и са Бојаном сања каријеру реп звезде.

Редитељи: Милош Петричић, Милан Коњевић, Бранко Вучић и Коста Ристић.
Уредник серије: Марко Новаковић
Сценаристи: Владимир Симић, Владимир Ћосић, Милена Деполо, Милан Коњевић, Нина Џувер и Бранислав Черњев
Улоге тумаче: Предраг Васић, Јована Миловановић, Катарина Живковић, Никола Станковић, Јана Милосављевић, Немања Рафаиловић, Кристијан Марковић, Ненад Петровић, Исидора Грађанин, Никола Малбаша, Кристина Јефтовић, Сава Стојановић, Стефан Вукић, Ивана Аџић, Милан Зарић, Вања Јовановић, Матеа Милосављевић и други.