Моја генерација Z, 35. и 36. спојене

Играна серија "Моја генерација Z" говори о тинејџерима који су наследили чувене "миленијалце", односно о матурантима једне београдске гимназије (рођеним 2000-те, у години Змаја по кинеској астрологији).

Бојана коначно снима свој одговор Михајлу, али га, ипак, не окачи на Изазов, јер види снимак Михајла и Иване, који је веома узнемири. Цело друштво честита Михајлу што је смувао Ивану, а Бојана пати... Професорка Тамара разоткрива Васину превару са писменим задатком, али му даје шансу да исправи грешку: за три недеље мора да савлада све градиво, или ће га пријавити директору школе... Адријана наговара Бојану да оду заједно на ФДУ да се мало упуте у тамошње студије, а Борко на улици случајно угледа Љиљану и разредног и открива да су у вези...

Марија иде на часове самоодбране како би се изборила са страхом и паником коју осећа од како је налетела на свог највећег фана. У томе има помоћ Мине која већ годинама тренира борилачке вештине. Милан се суочава са мајком која све време зна да је његов отац у Београду али да не жели да им се врати. Дарко уместо на тренинг, води Деану у биоскоп. На путу ка кући налећу на његовог бесног оца.

Редитељи: Милош Петричић, Милан Коњевић, Бранко Вучић и Коста Ристић.
Уредник серије: Марко Новаковић
Сценаристи: Владимир Симић, Владимир Ћосић, Милена Деполо, Милан Коњевић, Нина Џувер и Бранислав Черњев
Улоге тумаче: Предраг Васић, Јована Миловановић, Катарина Живковић, Никола Станковић, Јана Милосављевић, Немања Рафаиловић, Кристијан Марковић, Ненад Петровић, Исидора Грађанин, Никола Малбаша, Кристина Јефтовић, Сава Стојановић, Стефан Вукић, Ивана Аџић, Милан Зарић, Вања Јовановић, Матеа Милосављевић и други.