Сумњива лица, 25. и 26. први циклус

Серија „Сумњива лица“ инспирисана је комедијама Бранислава Нушића „Др“, „Мистер долар“, „Сумњиво лице“, „Народни посланик“ и „Власт“.

Сузана наговара Милорада да Маји пошаље писмо и тако отпочне комуникацију са њом. Аца Бетон склања све сумњиве папире из складишта и из општине у страху од доласка инспектора. Одлучује да у помоћ зове шефа полиције, Жику Летву. Код куће, Маја почиње штрајк глађу не би ли убедила Анђелку и Ацу да је ослободе заточеништва.

Сузана саопштава Милораду да Маја има удварача који хође да је жени и да он мора хитно да оде код ње да то спречи. Ацу Бетона посећује Кресоја и даје му рок од пет дана да му врати новац коју му је дужан. У стовариште стиже Алекса Жуњић, срески шпијун, и прихвата се задатка да пронађе тајанственог инспектора. Милорад одлучује да посети Мају на своју руку.

У главним улогама: Никола Ракочевић, Бранислав Лечић, Гордан Кичић, Младен Совиљ, Јована Стојиљковић, Анђелика Симић, Слобода Нинковић, Борис Миливојевић, Власта Велисављевић, Јована Гавриловић, Маја Шуша, Влада Дујовић, Катарина Гојковић, Бранко Јанковић, Душко Радовић, Бора Ненић и многи други.
Сценариста: Петар Михајловић, сарадник на сценарију: Бобан Јевтић
Редитељ: Горан Станковић