Наши сусрети: Олга Раваси - тајна њеног успеха

Задивљујући спој уметничке душе, универзитетског знања и афинитета према проблемима савременог света, створили су у њој самоуверену и комплетну личност.  Иако балерина по свом примарном, младалачком опредељењу, др Олга Раваси данас је високо позиционирана у веома одговорној друштвеној делатности у Америци, која нема додира са уметношћу.

Изасланик је и специјални cаветник за Балкан и међународне односе генералног секретара Интерпорт полиције, америчке интернационалне организације која се бави тероризмом и транснационалним криминалом.
Она припада највишем интелектуалном, академском естаблишменту српске дијаспоре. Професор је политичких наука на Октон колеџу у Чикагу. Представља Српско-америчку асоцијацију, новоформирану организацију која се бави односима српске дијаспоре према Србији и Републици Српској.
Веза са матицом налази свој одраз у перманентним пословним контактима и учесталим доласцима у Београд, њен родни град, за који је везује емотивна породична прича и одакле креће њен животни пут.
Упознајте Олгу Раваси, жену која зна како се спајају матица и дијаспора.
Аутор емисије мр Мирјана Раичевић Тасић