Читај ми!

У клинчу

Шеснаеста епизода: За Вељу и Милицу следи велики дан - дан мерења пред велики меч и конференција за новинаре у клубу Велтер.

Да ли ће темпераментна Милица и само наизглед смирени Веља одолети провокацијама противника? И како ће на приближавање меча реаговати Миличина мама Мира која већ дуже време не одобрава Вељине намере да од Милице направи шампиона?

"У клинчу"

И у Симкетовом дому влада немир - пошто је сазнала да је Симке у вези са старијом женом која притом има и дете, бака Анка даје све од себе да упозори незрелог унука. За то време, Филипов нови посао са кетерингом се захуктава. Хоће ли му неповерљива Вања притећи у помоћ?

"У клинчу"

У улози Аљоше први пут на екрану појављује се млада музичка звезда Михајло Веруовић - Војаж. У серији играју и Никола Којо, Бранка Катић, Ђорђе Мишина, Анита Огњановић, Ивана Зечевић, Матија Илић, Марина Павловић, Милош Петровић, Светлана Цеца Бојковић, Теодора Драгићевић, Небојша Дугалић.

"У клинчу"

По идеји Милоша Аврамовића и Аљоше Ћеранића, сценарио потписују Иван Станчић, Филип Вујошевић, Душан Булић и Славиша Павловић, а редитељи су Данило Бећковић и Небојша Радосављевић. Екипу серије чине и директорка фотографије Бојана Андрић, монтажери Никола Пурић, Матија Ђукановић и Алекса Парезановић, композитор Александар Ранђеловић, сценограф Дамјан Параносић, костимографи Ружица Буквић и Ђурђа Филиповић, дизајнер звука Дане Влаисављевић. Извршни продуценти испред куће Режим су Милош Аврамовић и Аљоша Ћеранић.

"У клинчу"

Уредница серије је Кристина Ђуковић, а делегат продукције Марија Берета.

"У клинчу"