Читај ми!

Стигни ме ако знаш

Новy сезону популарног квиза "Стигни ме ако знаш", пратимо петком у 22.00 на Првом и РТС Свет програму.

У трећем издању овог популарног квиза такмичари нас забављају својом оригиналношћу, знањем, али понекад и неочекиваним незнањем које наравно увек даје динамику игри. Kао и током претходне две сезоне, сваког петка у наше домове стиже много напетости и нових информација...

Kроз такмичење нас води глумица и ТВ водитељка Kристина Раденковић, а сценариста и креативни продуцент квиза је Душан Булић.

"Стигни ме ако знаш", Кристина Раденковић

Правила квиза иста су као и у прве две сезоне - све подсећа на друштвене игре, попут "Монопола" и "Човече, не љути се" - четири такмичара крећу се по интерактивној табли и циљ је да помоћу тачних одговора направе пун круг и дођу до својих почетних позиција. Уколико на свом путу наиђу на другог такмичара, они га избацују из игре, односно "поједу". У сваком кругу игре, такмичари имају по 30 секунди да одговоре на шест питања из опште културе. Питања нису превише тешка, и већина гледалаца ће знати одговор на њих, зато - окупите пријатеље и породицу петком од 22 часа и проверите своје знање, памћење, сналажљивост и брзину реаговања уз квиз "Стигни ме ако знаш".