Читај ми!

Нови почетак

Татјана Стојановић и Бојан Костадиновски из Јагодине, актери су шеснаесте епизоде хуманитарног серијала "Нови почетак".

Обоје су запослени, имају шестомесечну бебу и по двоје деце из претходних бракова. Тањина деца живе са њима, док Бојанова бивша супруга, према његовим речима, не дозвољава да он виђа своју децу у мери у којој би то он волео...

"Нови почетак"

Пар се пријавио за емисију "Нови почетак", са жељом да стекну свој породични дом захваљујући конкурсу Министарства за бригу о селу Владе Републике Србије.

"Нови почетак"

Када их је Марија Вељковић први пут срела, ова породица је живела у изнајмљеном стану у Јагодини.

"Нови почетак"

Уз помоћ стручњака за некретнине из овог дела Србије, водитељка емисије пронашла је и понудила породици три куће, које се уклапају у очекивања овог пара и да би што успешније изабрали најадекватнију за свој нови животни почетак.

"Нови почетак"

И то није све - продукција серијала и хуманитарног пројекта "Нови почетак" у свакој епизоди опредељује и средства као подршку подстицању додатног породичног посла, који породицама обезбеђује још стабилније финансије, односно увек добродошле додатне приходе.

"Нови почетак"

Иако су Татјана и Бојан првобитно желели засад јагода, прихватили су идеју коју су им понудили Марија и стручни тим серијала "Нови почетак" - да њихов поклон од тима емисије буде специјална косилица, која ће одмах моћи да им обезбеђује додатне приходе.

"Нови почетак"

У међувремену, Татјана је одлучила да напусти посао и посвети се хранитељству. Пожелела је да одгајајући троје своје и двоје Бојанове деце пружи дом и љубав још неком детету без родитељског старања. Зато јој је тим емисије помогао да се упозна са социјалним радницима општине Јагодина, да би сазнала све што је неопходно да би се бавила овим хуманим послом.

"Нови почетак"

И као што већ знате, то није све - уз још једну причу о породици која је одлучила да градску средину замени сеоском и да храбро крочи у нови животни почетак а уз подршку и помоћ добрих људи - упознаћете и многе лепоте Јагодине и њене околине...

"Нови почетак"