Читај ми!

Плава птица: Плавоптичасти трикови!

Осман је мајстор трикова и сваки његов трик је сасвим, сасвим специјалан! Које је све трикове радио у 18. сезони, подсетимо се у суботу, 12. фебруара, у 13.15 на РТС свет програму.

Да ли чаша може да буде жедна? Да ли качкет може да шета? Да ли лењир може да лети? Да ли бојице могу да нестану? Па наравно да могу! Све је то могуће уз помоћ Османових плавоптичастих трикова! А како да их урадите, откријте у нашем специјалу, у суботу, 12. фебруара 2022. године у 12.05 на Првом програму Телевизије Србије! Пишите нам на е-mail: plava.ptica@rts.rs, на нашу фејсбук страницу или на нашу добро познату адресу: Таковска 10, 11 000 Београд, са назнаком "за емисију‚ Плава птица".

"Плава птица"

О "Плавој птици" брину: уреднице и сценаристкиње Дуња Петровић и Јелена Попадић Сумић, редитељ Миодраг Коларић, глумци: Осман Ахмед, Борка Томовић, Андријана Оливерић, Марија Меденица и Мирослав Петровић, сценографкиње Мира Андрејевић и Тања Ивановић, костимографкиња Александра Стошић Крстовић, композитор Драгољуб Илић, монтажерка Нада Додиг Зилџић и многи други.