Читај ми!

Нови почетак

За породицу из Свилајнца

Јунаци друге епизоде ТВ серијала и националног пројекта "Нови почетак" су Милица Јанковић и Иван Војиновић из Свилајнца.

"Нови почетак"

Заједно су родитељи Ирене и Вука, а Иван из првог брака има ћеркицу Дарију. Са троје деце, живели су у Свилајнцу као подстанари у малом стану. Током прошле године, спријатељили су се са свештеником Стефаном, који води парохију у оближњем селу Црквенац. Предложио им је да живот наставе у напуштеном парохијском дому, што су и прихватили. Тада су и увидели предности живота на селу.

"Нови почетак"

Као учесници емисије "Нови почетак" и уз помоћ Министарства за бригу о селу, ова петочлана породица охрабрена је за нови животни почетак, у сопственој кући у селу Црквенац, седам километара удаљеном од градске средине.

"Нови почетак"

Уз буџет од 1.200.000 динара, понуђено им је да изаберу неку од три понуђене куће. Потом су се Милица и Иван определили и којим сеоским послом желе да се баве, чиме ће својој породици омогућити стабилну егзистенцију.

"Нови почетак"

Водитељка Марија Вељковић донеће још неколико добрих вести које ће додатно развеселити ову породицу, посебно најмлађе чланове јер су они имали и неке скривене а неостварене снове и жеље...

 

"Нови почетак"

Марија Вељковић, водитељка серијала "Нови почетак": "Овај серијал је заиста другачији, има карактер националног пројекта а доноси добробит како актерима тако и аудиторијуму. Животне приче јунака наших епизода су разноврсне, често невероватне. Њихова решеност да се не предају, већ да се потруде да остваре бољи, квалитетнији живот за своје породице је - задивљујућа. Они добијају нови дом али и сопствени бизнис, којим ће сигурно финансијски збринути породицу. Додатни бенефит за гледаоце овог сеијала је у томе што ће вероватно нешто од виђеног желети да примене, било да се ради о одлуци да и сами започну живот испочетка, на селу или у другом граду Србије. Такође, верујемо ће бити инспиративне и неке од бројних од бизнис идеја које ћемо представити а чијом применом се може обезбедити материјална стабилност породице."

"Нови почетак"