Читај ми!

РТС ординација: Прва емисија шесте ТВ сезоне

У духу старих добрих навика настављамо дружења у РТС ординацији. У шестој сезони ваше омиљене емисије о здрављу очекују вас новости, али ће све оно што волите остати исто.

Невероватне исповести о борби за здравље познатих спортиста, новинара, певача, глумаца. Приче јавних личности о борби са килограмима, савети врхунских стручњака о томе како сачувати здравље и новости из области исхране.

Кроз три занимљива блока, биће приче о свему ономе што је важно за очување и унапређење здравља, биће речи о томе како контролисати потребе за штетним намирницама, како одабрати здраву амбалажу за храну, како неговати кожу лица, колико се брзо може опоравити од разних операција, како победити притисак који сви осећамо свакодневно у време пандемије, новости о женским гинеколошким проблемима, а пратићемо и новости о вирусу корона.

Марија Поповић
Марија Поповић

У првом делу емисије, "Моја борба", приче о својим најважнијим борбама за здравље поделиће јавне личности, а новина ће бити што ће у рубрици "Моја дијета" открити како су се изборили са вишком килограма, али не због стандарда лепоте већ због здравља.

Централне теме у блоку "Ординација" ће као и увек бити резервисане за врхунске стручњаке из својих области у којима ћемо се бавити свакодневним животним навикама, операцијама, процедурама, третманима, лечењем...

Блок који волите "Храна као лек", неће изостати ни ове сезоне. Храна утиче на готово сваки процес у телу, а ако знамо да је више о 70 одсто имунитета у цревима, јасно је зашто без знања о здравој храни не можемо сачувати здравље.

Аутор и водитељ емисије: Марија Поповић.
Редитељ: Ненад Кркелић