Читај ми!

Плава птица: Плавоптичасте питалице!

Господин Џ је можда по некад досадан, али је и мајстор да постави добру питалицу и размрда нам мождане вијуге. Које је све питалице постављао у протеклој сезони, подсетимо се у данашњој емисији.

"Да вас питам, да вас питам... шта повезује иглу и мачку?" Баш тако звучи наш Господин Џ. И онда се Осман, Борка и Госпођа Ж мало надмећу, мало нервирају, некада погоде, некада не, али им увек буде веома забавно! Да бисте се припремили за наш пети специјал, ево неких од питалица о којима можете да размишљате унапред: шта повезује восак и гимнастику, струју и број 100, принцезу и зуб? Питања можда звуче чудно, као што је и наш Господин Џ по мало чудан, али одговори су ту и чекају да их откријете!

"Плава птица"
 
Пишите нам на е-mail: plava.ptica@rts.rs, на нашу фејсбук страницу или на нашу добро познату адресу: Таковска 10, 11 000 Београд, са назнаком "за емисију‚ Плава птица".
"Плава птица"

О "Плавој птици" брину: уреднице и сценаристкиње Дуња Петровић и Јелена Попадић Сумић, редитељ Миодраг Коларић, глумци: Осман Ахмед, Борка Томовић, Андријана Оливерић, Марија Меденица и Мирослав Петровић, сценографкиње Мира Андрејевић и Тања Ивановић, костимографкиња Александра Стошић Крстовић, композитор Драгољуб Илић, монтажерка Нада Додиг Зилџић и многи други.