Читај ми!

Вива Вопс - Распродаја Среће, Гоблини - 30 година, Sleaford Mods, Rulja Inc., Бг Багра

За развој музичке сцене у региону, као и у Србији, од изузетног значаја су бендови који су се доказали на „Бунт рок фестивалу".

 

 

Захваљујући сарадњи емисије „Бунт" и „Организације музичких аутора Србије" - „Сокоја", након спотова за бендове „Кора", „Лагана Среда" и „Empathy Soul Project", снимљен је и спот за песму „Распродаја Среће" победничког бенда са 3. „Бунт рок фестивала", састава „Вива Вопс". Управо у емисији „Бунт" ћете имати прилику да погледате видеo спот за песму „Распродаја Среће".

Култни панк бенд „Гоблини" обележавају 30 година постојања и тим поводом су спремили изненађења за своје фанове. Која су то изненађења, где ће се то одржати њихови велики концерти у наредном периоду, као и нешто више о импозантној каријери овог састава, сазнаћете од фронтмена „Гоблина", Бранка Голубовића Голуба.

У најновијој емисији, имаћете прилику да чујете ексклузивни интервју са Џоном Вилијамсоном из британског састава „Sleaford Mods". Ако се нисте упознали са овим интересантним двојцем до сад, топло препоручујемо да их послушате.

Емисија „Бунт" непрестано даје простор младим ауторима и бендовима да прикажу свој рад и представе се. Гост емисије је Вук Стојановић, басиста састава „Rulja Inc." који ће говорити о њиховој музици, као и о албуму првенцу „Ништа скривено".

Још једни гости „Бунта" су и панк бенд „Бг Багра" код којих ћете прво приметити колико су млади. О панку, музици „Бг Багре", и идејама младих људи говориће фронтмен Филип Богдановић Гибу.

Аутор емисије: Бранка Главоњић
Новинар и водитељ: Стефан Јовчић

Бунт Бунт

Аутор:
РТС

Емисија "Бунт" је једна од најдуговечнијих рок емисија у историји Радио-телевизије Србије и једина емисија овог типа на медијској мапи региона. Успешно траје у континуитету већ две деценије. Крајем септембра 2022.године, ауторка Бранка Главоњић и њен тим стартовали су нову, 20. ТВ сезону емисије "Бунт" [ детаљније ]