Читај ми!

Јутарњи програм

Игра се коло, пева се "Биже правде" 15 хиљада километара од Србије.

Британски тенисер Тим Хенман на Вимблдону има Хенманово брдо, а Новак Ђоковић има цео Мелбурн парк на Аустралија опену. О атмосфери, утисцима и изазовима, дан пред 10-то Новаково финале у Мелбурну,  говориће нам Предраг Сарић

Узнемирујуће поруке о психоактивним супстанцама на тржишту које су лако доступне ученицима на вибер групама делили су међусобно родитељи, на опасност су упозоравали директори школа. Како родитељ може да препозна да ли је дете пробало "кидс дрогу" или "снус"? Гост Јутарњег програма је докторка Светлана Вучетић, из Специјалне болнице за болести зависности.

14-огодишњаци из Основне школе "Васа Пелагић" су за свог друга Лакија организовали Хуманитарни базар и сакупили пола милиона динара за његово лечење. Будимо хумани, 1418 на 3030.

Скоро 24 године су  прошле од премијере представе „Сузе су ок", по књизи Мирјане Бобић Мојсиловић . У понедељак, 30. јануара, ова представа се враћа на сцену "Раша Плаовић" Народног позоришта. Очекујемо Тању Бошковић

На крају емисије о сутрашњем програму на Коларцу,  под називом "Музика и реч", који је у оквиру обележавања  кинеске Нове Године.

Уредник Душица Тасић водитељ Гордана Стијачић