Читај ми!

Сечемо аутомобил - дан тренинга са ватрогасцима-спасиоцима

Сигурно се сећате емисије у којој је Младен био у улози човека који је због саобраћајне незгоде био заглављен у аутомобилу. Тада су ватрогасци-спасиоци морали да секу аутомобил како би га извадили.

Овога пута улоге су обрнуте. Екипа емисије САТ имала је прилику да учествује у обуци ватрогасаца-спасилаца заједно са представницима десет земаља у Српско-руском хуманитарном центру у Нишу. Видећете шта све морају да знају ови људи, који обично стижу први на лице места када се догоди саобраћајна незгода. Од упознавања алата, преко алпинистичке обуке и психолошког теста за рад у тунелима, све до финалног испита, Младен ће покушати да вам дочара колико је овај позив заиста одговоран и захтеван. Видећете колике су шансе некога ко је цивил, аматер, да преживи обуку и постане део екипе ових храбрих људи.

Уредник и водитељ је Младен Алвировић.

Реприза емисије је недељом у 00.30 на Првом програму.

САТ САТ

Аутор:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 30 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]