Читај ми!

На путу за Монтевидео

Осма епизода: На путу за Монтевидео фудбалери проводе своје дане на броду "Флорида", углавном тренирајући и трчећи по палуби, чиме скрећу пажњу осталим путницима, посади и радозналим дамама.

У склопу тренинга Дунстер (Небојша Илић) им задаје стару игру "труле кобиле". Игри се придружује Американац грчког порекла Арчи (Тзортзоглоу Стратос), љубитељ фудбала и муж лепе Кети (Наташа Војновић), али се то не заврши онако како је он очекивао.

На броду свако открива своју занимацију, Балерина (Александар Радојичић) занимљиву игру у потпалубљу, Носоњи (Урош Јовчић) се свиди једна Францускиња, а Тирке (Милош Биковић), Милутинац (Виктор Савић) и Моша (Петар Стругар) помажу малом Станоју (Предраг Васић) који је тужан због неузвраћене љубави девојчице са брода.

Рајко (Мима Караџић) је у озбиљним припрема за свадбу Росе (Данина Јефтић) и Тиркета, на велико чуђење Тиркетове маме Рајне (Гордана Ђурђевић) и без знања будућих младенаца. Рус Кирил (Марко Мак Пантелић) све више заокупља Росину пажњу у Котору.