Читај ми!

Јутарњи програм

- Е-фактуре и електронска фискализација примењује се више од месец дана. Шта каже јавни сектор и шта се у ходу исправља? Одговор министарства финансија на најчешћа питања која и нама постављате чућемо после пола 8.

- Клима је све екстремнија, а краткотрајне временске непогоде са грмљавином, пљусковима и градом биће све чешће. Страдају усеви и воћњаци, али и поред тога само петнаестак процената обрадивих површина и само три у приватном власништву је осигурано. Зашто се ратари и уз помоћ државе не осигуравају и да ли са зебњом гледају само у небо или тако гледају и на полисе осигурања?

- Њих двојица већ две године воде серијал "Мудролије о моторима" на yоутубе-у и кроз њега промовишу живот на два точка. Поводом јубиларне 100-те епизоде одлучили су да се упусте у једну велику авантуру, и крену на пут дуг око 3 хиљаде километара. Било је то путовање стазама старе Југославије, а на њему су возили старе Томос моторе - Томос 14М, и Томос 14В. Све су то снимали и причали о различитим утисцима које су уз пут имали. Њихову Мудротуру, представљамо вам после пола 10

- У нашој сталној рубрици понедељком - Наздравље, данас говоримо о најчешћим алергијама

- После одличног почетка сезоне у Светском ГТ шампионату, у коме је наступио као први Србин у историји, наш најбољи аутомобилиста Душан Борковић добио је понуду која се не одбија, и по свему судећи, каријеру наставља у релију. Дуца Борковић ће бити са нама после пола 11

- На самом крају у госте нам долази група Љубичице из Панчева настала 2011. године. Мада себе често описују као рокенрол бенд, главна карактеристика њиховог стила је спајање различитих жанрова музике. Група Љубичице, коју чине браћа Петар и Вук Стевановић, након паузе од две године, враћа се на сцену новим синглом "Опет".

Уредник емисије је Александар Туцаковић, а пред камерама ће бити Бојана Марковић