Читај ми!

На вечери код Душана Свилара

Најмлађи у својој екипи али и овој сезони, талентовани Душан Свилар показао се као врло пријатан и исто толико сналажљив домаћин.

Он ће гледаоцима открити да је од малена знао да ће се бавити музиком, колико му је значила дугогодишња сарадња са Кемалом Монтеном и зашто улогу "Фантома из Опере" сматра својим "Grend slemom" а чуће се и шта о њему има да каже породични кум Свиларових, такође музичар, Младен Лукић.

Где је гостујућа шесторка предвођена Зорицом Брунцлик била пре ове вечере и како се шпијун тима Со показао као велики Никола Тесла видећете пре него што чујете са којом су песмом чланови екипе Со стигли пред Дулетова врата.

Млад али спретан и окретан Душан је углавном заслужио комплименте мада "директор комбината" Јоксимовић није пропустио прилику да искритикује његов десерт баш као сто је Милићевић коментарисао стајлинг свог клупског колеге, док су војвођанске шпеције младог домаћина највише биле по вољи Зорици, Марији, Борису и трећој представници Фрајли, Невени.

Кога је Дуле прозвао за следећег домаћина и како је завршено ово занимљиво вече видећете у следећој епизоди серијала На вечери код!