Читај ми!

Гости Александар и Јелена Гајшек

У време ускршњих празника ТВ лица Јелена и Александар Гајшек дочекали су Тању Петернек у стану у коме су, заједно са њихово троје деце, бојили јаја припремајући се за Васкрс.

Разговор је почео уз много смеха и радости док су говорили о организацији живота, одлуци да имају троје деце иако је првобитна идеја била да их буде петоро, о љубави која је најважнији темељ који сваки човек понесе из куће, о усклађивању Александрових обавеза везаних за емисију "Агапе" и Јелениног уређивања и вођења магазина "Стил" о васпитавању деце, упознавању пре више од 20 година уз рецитовање Балашевићевих стихова.

Дан је настављен у шетњи по оближњем Карађорђевом парку где је Александар испричао дирљиву причу о великом пријатељству са психијатром Владетом Јеротићем, о томе како је дошло до вишегодишње сарадње у емисији, о последњим данима академика и његовим поукама које никада неће заборавити, као и о томе да сваке године 4. септембра има помешана осећања радости и туге јер је истог датума када је Александру рођендан, професор Владета Јеротић преминуо.

Крај дана протекао је на месту где се снима емисија "Агапе", уз приче о доброти, вери и уз честитке које су Јелена и Александар Гајшек упутили гледоцима.

Аутор: Тања Петернек Алексић

ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Аутор:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]