Читај ми!

Велика илузија: Од Свадбе до Нечисте крви

Испратили смо "Црну свадбу" и дочекујемо "Нечисту крв". У "Крупном плану" Велике илузије - Горан Станковић и Драган Мићановић о дуго очекиваној серији насталој по причама Боре Станковића, а Немања Ћипранић и Борка Томовић о неразјашњеним мистеријама психолошког трилера са елементима хорора.

Од класике до жанровских освежења, широк је распон у коме се препознаје разноликост и квалитет српске телевизијске продукције која помера границе. Ову епизоду "Велике илузије" посвећујемо серијама на РТС-у.

Након успешног фестивалског и биоскопског живота филма "Нечиста крв-грех предака", стиже серија од десет једночасовних епизода. Узбудљива, меланхолична, колоритна породична сага доноси причу о три генерације.

По теми и жанровској припадности, несумњиво најинтригантнија у 2021. серија о којој се највише прича и полемише је "Црна свадба". Ко је црни војвода, а ко капетан - у решавању комплексне слагалице, осим јунака серије, учествовали су активно и гледаоци.

Најављујемо нове домаће серије у 2021. - у сусрет другој сезони нових "Камионџија" у "Премотавању" се подсећамо једне од последњих југословенских телевизијских серија снимљених у црно-белој техници која је изнедрила легендарне јунаке Пају и Јарета.

Аутор и уредник: Сандра Перовић
Реализација: Тијана Тодоровић, Светлана Перовић, Марко Јефтић