Читај ми!

На вечери код: Јелена Јовичић

Јединствени, хуманитарни шоу програм "На вечери код..." је и ове сезоне окупио 12 познатих, јавних личности које ће се подељене у два тима, Бибер и Со, борити за победу, не само својим кулинарским умећем, већ и својим шармом и духовитошћу.

Прва домаћица екипе "Бибер", глумица Јелена Јовичић отвара нову сезону хуманитарног шоу програма "На вечери код".

Видећете како је угостила Милену Плавшић, Зое Кида, Иву Штрљић, Зија Валентина, Жељка Шашића и Милана Калинића, а чућете и шта о Јелени мисли њена најбоља другарица из детињства, као и зашто њена кћерка каже да мама није строга, иако сама Јелена тврди другачије.

Лепа глумица открива зашто мисли да је њен посао "најгори за жене" у Србији, као и како се носи са свим изазовима самохране мајке.

Видећете како су се њени гости провели у Селфи музеју из кога Милена једва да је кренула без круне, а Ива из базена са лоптицама изашла тек уз помоћ колеге Калинића који је, за вечером, сигурно био највеселији гост.

Зијо је у домаћици пронашао идеалног "back vokala" а Зое Кида се, као вегетаријанац, нашла на озбиљним мукама јер је Јелена своје оброке базирала на месу.

Уз много смеха, духовитих опаски, песму и шалу, чућете ко је био најстрожији гост тима Со и сазнати кога од својих супарника је Јеленаизабрала за следећег домаћина.

Не пропустите нову сезону серијала На вечери код...

За тим Бибер ће кувати једна од највећих звезда домаће музичке сцене, Неда Украден, њена колегиница из другог музичког жанра, Ванеса Шокчић, глумица Јелена Јовичић, спортски коментатор и водитељ, Слободан Шаренац, модни дизајнер Звонко Марковић и глумац, али и певач Франо Ласић.

Боје екипе Со бране глумица Ива Штрљић, певачица и кантауторка Зое Кида и представница традиционалне народне музике, Милена Плавшић. Са њима у тиму су глумац и водитељ, Милан Калинић, први човек култне групе "Валентино", Зијо Ризванбеговић и његов колега музичар, Жељко Шашић.

Свако од њих ће кувати за свој тим и потрудити се да што боље угости противничку шесторку и само од њихових гласова зависи који ће тим, на крају бити успешнији и, као победник, чек на милион динара уручити Установи за децу и младе "Сремчица".

Својим учешћем ових 12 хуманих људи покушаће да се представе у неком новом, другачијем светлу, да забаве публику али и свиим нама скрену пажњу да увек има оних којима је помоћ потребна.

Ко ће се како показати и на који начин ће се борити за свој тим, видећете ускоро.
Понедељком од 21.45 првом програму РТС-а - нова сезона емисије "На вечери код..."