РТС Класика: Програмска шема - петак, 09. сеп 2022

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
Гелиус трио, 1. део , р.
06:57
48. МТМО - Такмичење гитариста , р.
07:22
48. МТМО - Вук Драгичевић и СО РТС, 1. део , р.
07:55
Јована и виолина , р.
08:20
Јуриј Башмет и Московски солисти, 2. део , р.
09:04
Иза наслова - Ј. С. Бах: Кантата о кафи , р.
09:12
Гитар арт фестивал - Филмска музика Нина Роте (Камерата Сербика) , р.
10:06
Рађање музике - Клавир , р.
10:22
Клавирски дуо Тамара Стефановић и Ненад Лечић, 2. део , р.
10:57
12. Београдски фестивал игре - Ухвати светлост , р.
11:25
4. Београдски фестивал игре - Балет Бијариц, Играрије , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
Гелиус трио, 1. део , р.
12:57
48. МТМО - Такмичење гитариста , р.
13:22
48. МТМО - Вук Драгичевић и СО РТС, 1. део , р.
13:55
Јована и виолина , р.
14:20
Јуриј Башмет и Московски солисти, 2. део , р.
15:04
Иза наслова - Ј. С. Бах: Кантата о кафи , р.
15:12
Гитар арт фестивал - Филмска музика Нина Роте (Камерата Сербика) , р.
16:06
Рађање музике - Клавир , р.
16:22
Клавирски дуо Тамара Стефановић и Ненад Лечић, 2. део , р.
16:57
12. Београдски фестивал игре - Ухвати светлост , р.
17:25
4. Београдски фестивал игре - Балет Бијариц, Играрије , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
20. Гитар арт фестивал - Влатко Стефановски и Мирослав Тадић, 2. део
19:05
Странац у Србији - Екатерина Катаја Улитина
19:34
42. Бемус - Свечано отварање, 2. део
20:10
Професионалци - Жељко Лучић
20:36
Жељко Лучић и пријатељи, 2. део
21:26
Професор клавира Јела Кршић
21:51
Павел Гиљилов, клавир, 2. део
22:23
Српска музика кроз векове
22:34
Из архиве „Недељом увече”
22:49
Пола сата за џез и блуз
23:18
Нишвил - „Soweto Kinch”
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
20. Гитар арт фестивал - Влатко Стефановски и Мирослав Тадић, 2. део , р.
01:05
Странац у Србији - Екатерина Катаја Улитина , р.
01:34
42. Бемус - Свечано отварање, 2. део , р.
02:10
Професионалци - Жељко Лучић , р.
02:36
Жељко Лучић и пријатељи, 2. део , р.
03:26
Професор клавира Јела Кршић , р.
03:51
Павел Гиљилов, клавир, 2. део , р.
04:23
Српска музика кроз векове , р.
04:34
Из архиве „Недељом увече” , р.
04:49
Пола сата за џез и блуз , р.
05:18
Нишвил - „Soweto Kinch” , р.