РТС Класика: Програмска шема - субота, 06. авг 2022

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
Вече јапанске музике, 1. део , р.
06:40
Игра што живот значи, 2. део , р.
07:34
Ад либитум, специјал , р.
08:04
Српска музика кроз векове , р.
08:17
44. Бемус - ЛП дуо, 2. део , р.
08:52
Балетска минијатура , р.
08:56
На концерту Пласида Доминга у Београду , р.
09:10
Пласидо Доминго и СО РТС на Ташмајдану, 2. део , р.
09:45
Рађање музике - Минијатура , р.
09:59
О Моцартовој Сонати у Еф-дуру за флауту и клавир , р.
10:11
Пола сата за џез и блуз , р.
10:45
Биг бенд РТС и Џон Марсал , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
Вече јапанске музике, 1. део , р.
12:40
Игра што живот значи, 2. део , р.
13:34
Ад либитум, специјал , р.
14:04
Српска музика кроз векове , р.
14:17
44. Бемус - ЛП дуо, 2. део , р.
14:52
Балетска минијатура , р.
14:56
На концерту Пласида Доминга у Београду , р.
15:10
Пласидо Доминго и СО РТС на Ташмајдану, 2. део , р.
15:45
Рађање музике - Минијатура , р.
15:59
О Моцартовој Сонати у Еф-дуру за флауту и клавир , р.
16:11
Пола сата за џез и блуз , р.
16:45
Биг бенд РТС и Џон Марсал , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
СО РТС - Филмска музика
19:06
Портрет композитора - Јосиф Маринковић
19:48
Стефан Миленковић и Един Карамазов, 1. део
20:24
Живот и каријера - Јасмина Трумбеташ Петровић
20:58
Бетовен - Девета симфонија на Петроварадинској тврђави
22:07
Великани у Београду - Шчедрин и Плисецкаја
22:34
Љубиша Јовановић и Александар Сердар (Бах, Пуланк)
23:04
Рађање музике - Соната
23:18
Млади виртуози - В.Михајловић, клавир
23:20
Холандски плесни театар - Крила од воска
23:45
О Шостаковичу и „Четири игре“
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
СО РТС - Филмска музика , р.
01:06
Портрет композитора - Јосиф Маринковић , р.
01:48
Стефан Миленковић и Един Карамазов, 1. део , р.
02:24
Живот и каријера - Јасмина Трумбеташ Петровић , р.
02:58
Бетовен - Девета симфонија на Петроварадинској тврђави , р.
04:07
Великани у Београду - Шчедрин и Плисецкаја , р.
04:34
Љубиша Јовановић и Александар Сердар (Бах, Пуланк) , р.
05:04
Рађање музике - Соната , р.
05:18
Млади виртуози - В.Михајловић, клавир , р.
05:20
Холандски плесни театар - Крила од воска , р.
05:45
О Шостаковичу и „Четири игре“ , р.