РТС Класика: Програмска шема - недеља, 28. авг 2022

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
06:13
Даме свирају Шопена- Рита Кинка, клавир , р.
06:47
Таленат као судбина – Ксенија Јанковић, виолончело , р.
07:32
44. Бемус - „No Borders orchestra“, 2. део , р.
07:56
Свет је игра - Валцер , р.
08:11
Београдски Новогодишњи концерт хора и СO РТС , р.
09:48
Портрет Косте Бабића , р.
10:34
Музика за оргуље , р.
11:07
15. Фестивал кореографских минијатура , р.
11:38
Београдска филхармонија – „Танхојзер увертира“ , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:13
Даме свирају Шопена- Рита Кинка, клавир , р.
12:47
Таленат као судбина – Ксенија Јанковић, виолончело , р.
13:32
44. Бемус - „No Borders orchestra“, 2. део , р.
13:56
Свет је игра - Валцер , р.
14:11
Београдски Новогодишњи концерт хора и СO РТС , р.
15:48
Портрет Косте Бабића , р.
16:34
Музика за оргуље , р.
17:07
15. Фестивал кореографских минијатура , р.
17:38
Београдска филхармонија – „Танхојзер увертира“ , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:17
Дивна Љубојевић и Мелоди, 2. део
18:50
Летња духовна академија, Студеница - Портрет Младена Јагушта
19:19
„Аве Марија“ - Кемал Гекић, клавир
19:25
О Ф. Крајслеру и делу „Бечки Каприс“
19:30
Гала концерт - Смедерево
20:02
Иза наслова - Марк Антоан Шарпантје, „Те деум“
20:10
Велики Јохан Штраус гала концерт, 2. део
21:03
„Чудесни милиграм“ -На дан рођења Љубице Марић
21:27
5. Пролећна клавирска фешта - Гудачки квартет „Артис“
21:48
„Сазвучја“ Дејана Деспића
22:23
Солистички концерт Маје Рајковић, 2. део
22:56
Тв лица – Немања Радуловић, 10 година после
23:38
Немања Радуловић „Концерт за две виолине“
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:17
Дивна Љубојевић и Мелоди, 2. део , р.
00:50
Летња духовна академија, Студеница - Портрет Младена Јагушта , р.
01:19
„Аве Марија“ - Кемал Гекић, клавир , р.
01:25
О Ф. Крајслеру и делу „Бечки Каприс“ , р.
01:30
Гала концерт - Смедерево , р.
02:02
Иза наслова - Марк Антоан Шарпантје, „Те деум“ , р.
02:10
Велики Јохан Штраус гала концерт, 2. део , р.
03:03
„Чудесни милиграм“ -На дан рођења Љубице Марић , р.
03:27
5. Пролећна клавирска фешта - Гудачки квартет „Артис“ , р.
03:48
„Сазвучја“ Дејана Деспића , р.
04:23
Солистички концерт Маје Рајковић, 2. део , р.
04:56
Тв лица – Немања Радуловић, 10 година после , р.
05:38
Немања Радуловић „Концерт за две виолине“ , р.