РТС Класика: Програмска шема - петак, 05. авг 2022

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
„Majamisty trio” - Фестивал „Piano City” , р.
07:04
Живот са музиком - Мирјана Живковић , р.
07:33
Симфонијски оркестар РТС - За Невену, 2. део , р.
08:32
Живот и каријера - Ана Павловић , р.
08:56
3. Београдски фестивал игре - „Canto general”, 2. део , р.
10:01
Иза наслова - Ст. Ст. Мокрањац: Руковети , р.
10:10
Гитар арт фестивал - Горан Кривокапић , р.
10:44
Метамузика - Зоран Ерић , р.
11:03
Студио 6 - Аратос трио , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
„Majamisty trio” - Фестивал „Piano City” , р.
13:04
Живот са музиком - Мирјана Живковић , р.
13:32
Живот и каријера - Ана Павловић , р.
14:32
Живот и каријера - Ана Павловић , р.
14:56
3. Београдски фестивал игре - „Canto general”, 2. део , р.
16:01
Иза наслова - Ст. Ст. Мокрањац: Руковети , р.
16:10
Гитар арт фестивал - Горан Кривокапић , р.
16:44
Метамузика - Зоран Ерић , р.
17:03
Студио 6 - Аратос трио , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
Вече јапанске музике, 1. део
18:40
Игра што живот значи, 2. део
19:34
Ад либитум, специјал
20:04
Српска музика кроз векове
20:17
44. Бемус - ЛП дуо, 2. део
20:52
Балетска минијатура
20:56
На концерту Пласида Доминга у Београду
21:10
Пласидо Доминго и СО РТС на Ташмајдану, 2. део
21:45
Рађање музике - Минијатура
21:59
О Моцартовој Сонати у Еф-дуру за флауту и клавир
22:11
Пола сата за џез и блуз
22:45
Биг бенд РТС и Џон Марсал
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
Вече јапанске музике, 1. део , р.
00:40
Игра што живот значи, 2. део , р.
01:34
Ад либитум, специјал , р.
02:04
Српска музика кроз векове , р.
02:17
44. Бемус - ЛП дуо, 2. део , р.
02:52
Балетска минијатура , р.
02:56
На концерту Пласида Доминга у Београду , р.
03:10
Пласидо Доминго и СО РТС на Ташмајдану, 2. део , р.
03:45
Рађање музике - Минијатура , р.
03:59
О Моцартовој Сонати у Еф-дуру за флауту и клавир , р.
04:11
Пола сата за џез и блуз , р.
04:45
Биг бенд РТС и Џон Марсал , р.