РТС Класика: Програмска шема - четвртак, 14. јул 2022

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
За тоном траг , р.
07:00
45. Међународно такмичење Музичке омладине, 1. део , р.
07:46
Три акорда - Златан и Марија Вауда , р.
08:11
Густав Малер: Симфонија бр. 8 , р.
09:39
Иза наслова - Јохан Себастијан Бах: Књижица за Ану Магдалену , р.
09:47
Андреас Шол и Един Карамазов, 1. део , р.
10:23
Меридијанима Игре - Портрет Соње Лапатанов , р.
11:08
Гитар арт фестивал - „Naxos guitar trio”, 2. део , р.
11:48
Како се свира Шопен , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
За тоном траг , р.
13:00
45. Међународно такмичење Музичке омладине, 1. део , р.
13:46
Три акорда - Златан и Марија Вауда , р.
14:11
Густав Малер: Симфонија бр. 8 , р.
15:39
Иза наслова - Јохан Себастијан Бах: Књижица за Ану Магдалену , р.
15:47
Андреас Шол и Един Карамазов, 1. део , р.
16:23
Меридијанима Игре - Портрет Соње Лапатанов , р.
17:08
Гитар арт фестивал - „Naxos guitar trio”, 2. део , р.
17:48
Како се свира Шопен , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
Великани музичке сцене - Николај Лугански, 1. део
18:51
Позив на плес - Старе игре
19:17
Оперски гала концерт, 1.део (Станислав Бинички и солисти)
20:00
22. Гитар арт фестивал - Дигитална револуција
20:29
23. Гитар арт фестивал - „Alberto Mesirca”
21:07
Портрет - ЛП дуо
21:38
СО РТС и Роналд Цолман, 1. део
22:26
Глас, 2. део
22:56
Капела „Краковиенсис“, 1. део
23:26
За сва времена - Београдски џез фестивал
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
Великани музичке сцене - Николај Лугански, 1. део , р.
00:51
Позив на плес - Старе игре , р.
01:17
Оперски гала концерт, 1.део (Станислав Бинички и солисти) , р.
02:00
22. Гитар арт фестивал - Дигитална револуција , р.
02:29
23. Гитар арт фестивал - „Alberto Mesirca” , р.
03:07
Портрет - ЛП дуо , р.
03:38
СО РТС и Роналд Цолман, 1. део , р.
04:26
Глас, 2. део , р.
04:56
Капела „Краковиенсис“, 1. део , р.
05:26
За сва времена - Београдски џез фестивал , р.