РТС Класика: Програмска шема - петак, 09. јун 2023

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
Жил Апап и Медуотеран дуо , р.
07:01
Траг тона – Владан Радовановић , р.
07:45
СО РТС и Роналд Цолман – А.Брукнер, Симфонија бр. 3 , р.
08:40
Камерни шарм француских дувача , р.
09:12
СО РТС и Сретен Крстић - 250 година Бетовена,1. део , р.
09:36
Српска музика кроз векове- Р.Камбасковић, Р.Максимовић , р.
09:48
Гитар арт фестивал - ,,Naxos guitar trio”, 2. део , р.
10:28
Београд у музичким збивањима 20. века - Балет Народног позоришта, 2. део , р.
10:57
Гала концерт, Смедерево 2018, 2. део , р.
11:29
Ана Крстајић, композитор , р.
11:34
Волите ли Бетовена - Јован Колунџија, 3. део , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
Жил Апап и Медуотеран дуо , р.
13:01
Траг тона – Владан Радовановић , р.
13:45
СО РТС и Роналд Цолман – А.Брукнер, Симфонија бр. 3 , р.
14:40
Камерни шарм француских дувача , р.
15:12
СО РТС и Сретен Крстић - 250 година Бетовена,1. део , р.
15:36
Српска музика кроз векове- Р.Камбасковић, Р.Максимовић , р.
15:48
Гитар арт фестивал - ,,Naxos guitar trio”, 2. део , р.
16:28
Београд у музичким збивањима 20. века - Балет Народног позоришта, 2. део , р.
16:57
Гала концерт, Смедерево 2018, 2. део , р.
17:29
Ана Крстајић, композитор , р.
17:34
Волите ли Бетовена - Јован Колунџија, 3. део , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
Хор Браца Барух и Београдска Филхармонија – Ђ.Росини, Стабат Матер
19:11
Солфеђо - Стазама случајности, парлато легато
19:36
Шопен фест 2017: Одјеци - СО РТС и Шимон Неринг, 2. део
20:22
Од Ти до Ви - Немања Радуловић
20:46
Немања Радуловић и Доубле сенс - Вивалди
21:18
,,2 Cellos”, интервју
21:39
Лука Шулић, виолончело
21:48
Портрет Кронос квартет
22:34
Чајковски, Италијански капричо - СО РТС
22:50
Повратна карта - Сав тај Душко Гојковић
23:17
Нишвил - ,,Spectrum vocal band”
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
Хор Браца Барух и Београдска Филхармонија – Ђ.Росини, Стабат Матер , р.
01:11
Солфеђо - Стазама случајности, парлато легато , р.
01:36
Шопен фест 2017: Одјеци - СО РТС и Шимон Неринг, 2. део , р.
02:22
Од Ти до Ви - Немања Радуловић , р.
02:46
Немања Радуловић и Доубле сенс - Вивалди , р.
03:18
,,2 Cellos”, интервју , р.
03:39
Лука Шулић, виолончело , р.
03:48
Портрет Кронос квартет , р.
04:34
Чајковски, Италијански капричо - СО РТС , р.
04:50
Повратна карта - Сав тај Душко Гојковић , р.
05:17
Нишвил - ,,Spectrum vocal band” , р.