РТС Класика: Програмска шема - субота, 10. јун 2023

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
Хор Браца Барух и Београдска Филхармонија – Ђ.Росини, Стабат Матер , р.
07:11
Солфеђо - Стазама случајности, парлато легато , р.
07:36
Шопен фест 2017: Одјеци - СО РТС и Шимон Неринг, 2. део , р.
08:22
Од Ти до Ви - Немања Радуловић , р .
08:46
Немања Радуловић и Доубле сенс - Вивалди , р.
09:18
,,2 Cellos”, интервју , р.
09:39
Лука Шулић, виолончело , р.
09:48
Портрет Кронос квартет , р.
10:34
Чајковски, Италијански капричо - СО РТС , р.
10:50
Повратна карта - Сав тај Душко Гојковић , р.
11:17
Нишвил - ,,Spectrum vocal band” , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
Хор Браца Барух и Београдска Филхармонија – Ђ.Росини, Стабат Матер , р.
13:11
Солфеђо - Стазама случајности, парлато легато , р.
13:36
Шопен фест 2017: Одјеци - СО РТС и Шимон Неринг, 2. део , р.
14:22
Од Ти до Ви - Немања Радуловић , р .
14:46
Немања Радуловић и Доубле сенс - Вивалди , р.
15:18
,,2 Cellos”, интервју , р.
15:39
Лука Шулић, виолончело , р.
15:48
Портрет Кронос квартет , р.
16:34
Чајковски, Италијански капричо - СО РТС , р.
16:50
Повратна карта - Сав тај Душко Гојковић , р.
17:17
Нишвил - ,,Spectrum vocal band” , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
Ремек дела руске музике, 1. део
18:53
Ремек дела руске музике, 1. део
19:45
Вестард Шимкус, клавир,1. део
20:14
Волим класику, 6. емисија
21:34
Новогодишњи гала концерт ансамбла Народног позоришта, 2. део
22:43
Интервју - Иво Погорелић
23:14
СО РТС - Бернштајн, Прича са западне стране
23:39
Тв минијатуре - Стефанов повратак
23:52
Стефан Миленковић - Соната за виолину „Obsession“
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
Ремек дела руске музике, 1. део , р.
00:53
Ремек дела руске музике, 1. део , р.
01:45
Вестард Шимкус, клавир,1. део , р.
02:14
Волим класику, 6. емисија , р.
03:34
Новогодишњи гала концерт ансамбла Народног позоришта, 2. део , р.
04:43
Интервју - Иво Погорелић , р.
05:14
СО РТС - Бернштајн, Прича са западне стране , р.
05:39
Тв минијатуре - Стефанов повратак , р.
05:52
Стефан Миленковић - Соната за виолину „Obsession“ , р.