РТС Класика: Програмска шема - петак, 06. мај 2022

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
Гелиус трио, 1. део , р.
06:57
48. МТМО - Такмичење гитариста , р.
07:22
48. МТМО - СО РТС и Вук Драгичевић, гитара , р.
07:55
Јована и виолина , р.
08:20
Јуриј Башмет и Московски солисти, 2. део , р.
09:04
Иза наслова - Ј. С. Бах, Кантата о кафи , р.
09:12
Гитар арт фестивал - Филмска музика Нина Роте , р.
10:06
Рађање музике - Клавир , р.
10:22
Клавирски дуо Тамара Стефановић и Ненад Лечић, 2. део , р.
10:57
4. Београдски фестивал игре - Спремни за игру , р.
11:26
4. Београдски фестивал игре - Балет Бијариц: Играрије , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
Гелиус трио, 1. део , р.
12:57
48. МТМО - Такмичење гитариста , р.
13:22
48. МТМО - СО РТС и Вук Драгичевић, гитара , р.
13:55
Јована и виолина , р.
14:20
Јуриј Башмет и Московски солисти, 2. део , р.
15:04
Иза наслова - Ј. С. Бах, Кантата о кафи , р.
15:12
Гитар арт фестивал - Филмска музика Нина Роте , р.
16:06
Рађање музике - Клавир , р.
16:22
Клавирски дуо Тамара Стефановић и Ненад Лечић, 2. део , р.
16:57
4. Београдски фестивал игре - Спремни за игру , р.
17:26
4. Београдски фестивал игре - Балет Бијариц: Играрије , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
20. Гитар арт фестивал - Влатко Стефановски и Мирослав Тадић, 2. део
19:05
Портрет Ксеније Зечевић
19:41
42. Бемус - Свечано отварање, 2. део
20:17
Професионалци - Жељко Лучић
20:43
Жељко Лучић и пријатељи, 2. део
21:33
Рађање музике - Шопен
21:50
Павел Гиљилов, клавир, 2. део
22:22
Српска музика кроз векове
22:32
Београдска филхармонија - Р. Вагнер: Танхојзер увертира
22:48
Пола сата за џез и блуз
23:17
Нишвил - „Soweto Kinch”
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
20. Гитар арт фестивал - Влатко Стефановски и Мирослав Тадић, 2. део , р.
01:05
Портрет Ксеније Зечевић , р.
01:41
42. Бемус - Свечано отварање, 2. део , р.
02:17
Професионалци - Жељко Лучић , р.
02:43
Жељко Лучић и пријатељи, 2. део , р.
03:33
Рађање музике - Шопен , р.
03:50
Павел Гиљилов, клавир, 2. део , р.
04:22
Српска музика кроз векове , р.
04:32
Београдска филхармонија - Р. Вагнер: Танхојзер увертира , р.
04:48
Пола сата за џез и блуз , р.
05:17
Нишвил - „Soweto Kinch” , р.