РТС Класика: Програмска шема - субота, 09. апр 2022

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
СО РТС и Аљоша Јуринић , р.
06:57
Игра што живот значи , р.
07:48
Кемал Гекић, клавир , р.
08:31
Српска музика кроз векове , р.
08:42
Кристијан Цимерман и ЛСО - Бетовенов клавирски концерт број 5 , р.
09:25
Иза наслова - Мусоргски, Слике са изложбе , р.
09:33
Београдска филхармонија - М. Мусоргски: Слике са изложбе , р.
10:10
Иза наслова - Л. ван Бетовен - За Елизу , р.
10:18
Небојша Јован Живковић - Бајке из центра земље , р.
10:27
Пола сата за џез и блуз , р.
10:57
36. Београдски џез фестивал - Ненад Василић и “Strings” , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
СО РТС и Аљоша Јуринић , р.
12:57
Игра што живот значи , р.
13:48
Кемал Гекић, клавир , р.
14:31
Српска музика кроз векове , р.
14:42
Кристијан Цимерман и ЛСО - Бетовенов клавирски концерт број 5 , р.
15:25
Иза наслова - Мусоргски, Слике са изложбе , р.
15:33
Београдска филхармонија - М. Мусоргски: Слике са изложбе , р.
16:10
Иза наслова - Л. ван Бетовен - За Елизу , р.
16:18
Небојша Јован Живковић - Бајке из центра земље , р.
16:27
Пола сата за џез и блуз , р.
16:57
36. Београдски џез фестивал - Ненад Василић и “Strings” , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
Даме свирају Шопена - Марија Ђукић
18:45
44. Бемус - Опсада Београда
19:14
44. Бемус - Свечано отварање
20:08
Три живота Кларе Шуман
21:05
2 Cellos - Уживо из арене у Верони
22:43
Живот са музиком - Живан Сарамандић
23:09
4. Београдски фестивал игре - Холандски плесни театар, Катран и перје
23:38
Откривање музеја Стефана Миленковића
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
Даме свирају Шопена - Марија Ђукић , р.
00:45
44. Бемус - Опсада Београда , р.
01:14
44. Бемус - Свечано отварање , р.
02:08
Три живота Кларе Шуман , р.
03:05
2 Cellos - Уживо из арене у Верони , р.
04:43
Живот са музиком - Живан Сарамандић , р.
05:09
4. Београдски фестивал игре - Холандски плесни театар, Катран и перје , р.
05:38
Откривање музеја Стефана Миленковића , р.