РТС Класика: Програмска шема - петак, 08. апр 2022

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
Арт линк фестивал 2021 - СО РТС и Уна Станић , р.
07:11
Живот са музиком – Дејан Деспић , р.
07:35
I solisti Veneti, 2. део , р.
08:16
Метамузика - Квантна музика , р.
08:42
52. Мокрањчеви дани (Хор и СО РТС, Бетовен: 9. Симфонија) , р.
09:45
Живот и каријера - Владимир Логунов , р.
10:11
Великани музичке сцене - Денис Мацујев , р.
11:00
Ал Ди Меола, интервју , р.
11:31
К. Ф. Е. Бах - Концерт у де-молу за флауту и гудаче , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
Арт линк фестивал 2021 - СО РТС и Уна Станић , р.
13:11
Живот са музиком – Дејан Деспић , р.
13:35
I solisti Veneti, 2. део , р.
14:16
Метамузика - Квантна музика , р.
14:42
52. Мокрањчеви дани (Хор и СО РТС, Бетовен: 9. Симфонија) , р.
15:45
Живот и каријера - Владимир Логунов , р.
16:11
Великани музичке сцене - Денис Мацујев , р.
17:00
Ал Ди Меола, интервју , р.
17:31
К. Ф. Е. Бах - Концерт у де-молу за флауту и гудаче , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
СО РТС и Аљоша Јуринић
18:57
Игра што живот значи
19:48
Кемал Гекић, клавир
20:31
Српска музика кроз векове
20:42
Кристијан Цимерман и ЛСО - Бетовенов клавирски концерт број 5
21:25
Иза наслова - Мусоргски, Слике са изложбе
21:33
Београдска филхармонија - М. Мусоргски: Слике са изложбе
22:10
Иза наслова - Л. ван Бетовен - За Елизу
22:18
Небојша Јован Живковић - Бајке из центра земље
22:27
Пола сата за џез и блуз
22:57
36. Београдски џез фестивал - Ненад Василић и “Strings”
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
СО РТС и Аљоша Јуринић , р.
00:57
Игра што живот значи , р.
01:48
Кемал Гекић, клавир , р.
02:31
Српска музика кроз векове , р.
02:42
Кристијан Цимерман и ЛСО - Бетовенов клавирски концерт број 5 , р.
03:25
Иза наслова - Мусоргски, Слике са изложбе , р.
03:33
Београдска филхармонија - М. Мусоргски: Слике са изложбе , р.
04:10
Иза наслова - Л. ван Бетовен - За Елизу , р.
04:18
Небојша Јован Живковић - Бајке из центра земље , р.
04:27
Пола сата за џез и блуз , р.
04:57
36. Београдски џез фестивал - Ненад Василић и “Strings” , р.